Training en Verkoop

Bij MB Dressage Stables is het mogelijk om uw dressuurpaard of pony te stallen en te laten trainen door Marjolein. Eventueel met verkoop erbij gecombineerd of uitbrengen op wedstrijden. Doordat Marjolein al met meerdere paarden Prix St Georges heeft gereden mag ze ieder paard starten in de klasse die ze wil. Dit kan natuurlijk erg handig zijn voor bv het sportpredikaat of met oog op verkoop dat uw paard hoger geklasseerd is. Ook Kyle van der Heijden mag ieder paard starten vanaf de klasse ZZ-Zwaar.

Hoe gaat verkoop precies bij MB Dressage Stables?

Marjolein probeert de paarden eerst altijd een week om te kijken om wat voor paard het precies gaat en om in te kunnen schatten of ze het paard binnen een redelijke termijn kan verkopen. Voor een proefweek wordt 200 euro in rekening gebracht. Na die week zal er overleg zijn met de eigenaar over hoe en wat verder en zullen exacte afspraken gemaakt worden.

Omdat Marjolein zelf niet zo groot is kan ze ook nog prima op pony`s rijden dus verkoop van een dressuurpony kan ook via MB Dressage Stables. We zijn ons de steeds meer aan het richten op de verkoop van dressuurpony's. Het doortrainen van een jonge pony, het oplossen van problemen of dus training en verkoop van uw pony is allemaal mogelijk. We hebben veel vraag naar brave en fijn gereden pony's in alle prijsklasses en op alle niveaus. De meeste vraag is er naar d-pony's maar ook naar e-pony's krijgt Marjolein vanuit USA veel aanvragen.

Voor meer informatie over het laten trainen of verkopen van uw paard/pony op MB Dressage Stables kunt u contact opnemen met Marjolein.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op